Geen categorie

Dienstverlening tijdens de Covid-19 pandemie

Katwijk 24 maart 2020


Het zal u niet ontgaan zijn dat het verschrikkelijke Covid-19 virus door de wereld raast. Ook in ons land worden er, zeer terecht, maatregelen genomen om het virus in te dammen. Ook wij hebben hierdoor een aantal maatregelen moeten nemen.

Wij merken dat veel klanten vragen hebben over onze dienstverlening en de levering van de bestellingen, graag gebruiken wij dit bericht om uw vragen te beantwoorden en u te informeren over hoe wij omgaan met het virus.

Thuisleveringen in Nederland en België gaan door

Momenteel ervaren wij geen problemen met het verzenden van onze goederen. Wel is het iets drukker dan normaal en hebben onze transporteurs een contactloze aanpak. Dit houdt in dat ze de producten niet in huis brengen, maar bij de eerste drempel afgeven. 

Ook namens onze vervoerders willen wij u vragen de veilige afstand van 1,5 meter met het personeel te bewaren. Ook zal er in veel gevallen niet getekend te hoeven worden voor aflevering.

Levertijd vrijwel onveranderd

Wij werken erg hard om de levertijd niet verder op te laten lopen. Dit lukt aardig, maar in sommige gevallen kan het zijn dat de levering iets langer duurt dan aangegeven op onze website. Wij willen u vragen om wellicht iets meer geduld te hebben en niet (direct) te bellen/mailen. Zodra uw bestelling klaar is verzenden wij hem meteen en hiervan krijgt u mail. Huidige levertijden zijn hier te vinden: https://steigerhoutweb.nl/levertijd-verzendkosten/

Kantoorpersoneel werkt vanuit huis

Onze kantoorpersoneel werkt vanuit huis, hierdoor zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen om bij vragen niet te bellen, maar te mailen of gebruik te maken van de livechat functie op de website.

Bij nieuwe maatregelen…

Wanneer er nieuwe maatregelen komen waardoor wij onze beloftes niet waar kunnen maken zullen wij u dit zo snel mogelijk laten weten, dat beloven we!


Terug naar overzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.